Next Level Racing GT sau cât costă un cockpit pliabil pentru cei pasionați de jocuri auto

Vrei să treci la nivelul următor în ce privește jocurile auto, dar spațiul este o problemă?

MGT Educational iese în față cu o soluție prin Next Level Racing GT Lite Folding Cockpit. În esență este un scaun de racing ce permite montarea de accesorii. Din acest punct de vedere este compatibil cu volane și pedale de la Logitech, Thrustmaster și Fanatec.

Volanul, pedalele și schimbătorul pot fi reglate spre a obține o poziție cât mai confortabilă în sesiunile prelungite de Project Cars, Asseto Corsa etc. Punctul forte este dat de faptul că poate fi pliat, iar atunci când nu este folosit îți va ocupa mai puțin spațiu în locuință.

“GT Lite este un produs de care suntem extrem de entuziasmați. Am primit un feedback excelent, atât din partea clienților noștri cât și a comunității F-GT. Dorința noastră a fost să realizăm un simulator de curse accesibil și disponibil pentru toți pasionații de simulatoare din întreaga lume”. a declarat Hess Ghah, CEO of Next Level Racing. “În același timp, obiectivul nostru a fost să aducem pe piață un simulator pliabil de cea mai bună calitate, capabil să ofere o poziție realistă de curse, confort, rigiditate, reglaje amănunțite și o flexibilitate extinsă la montarea şi reglarea de accesorii precum pedale, volane sau schimbătoare de viteze. Suntem foarte mândri că am reușit să oferim prin GT Lite un simulator excelent. De asemenea, suntem foarte încântați să introducem încă două produse din seria Lite, la începutul anului 2021.”

Îl găsiți în oferta eMAG la 1199 lei.

Next Level nu se oprește aici, iar în 2021 pregătește o evoluție a seriei Lite printr-un simulator dedicat pasionaților de zbor.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.