Topul căutărilor haioase de la eMAG pe 2020

După amenda de aprox. 6.7 milioane euro, eMAG vrea să îndulcească cumva lucrurile și a adus topul anual al căutărilor haioase.

M-am uitat puțin și aș vrea să insist pe câteva căutări. La Trending avem măști, iPhone 12, dezinfectant, rtx 3080, samsung s20 și pulsoximetru. Nu am cum să nu apreciez poziționarea unei plăci grafice NVIDIA în acest top. Tot pe aici mai se află și playstation 5 & mască fpp3.

În top 10 căutări și-au făcut loc: masca medicală, iPhone, Samsung, manusi, casti, Huawei, pampers, bicicletă, frigider, masca protecție respiratorie și piscină. Sunt căutări generate de pandemie, dar și unele aduse cumva indirect. A fost nebunie în ce privește piscinele la început de vară. Prețurile au urcat la cer.

Mai sunt câteva mențiuni:

  • masca anticovid de firmă (firma să fie, restul ce mai contează);
  • sgarci bani (oare cum a reușit să-i facă de are nevoie să-i strângă?);
  • aparata de bagat bani în păcănele (wtf!, ăsta-i omul ce joacă la astfel de aparate);
  • ochelari de smecherie (da, da);
  • cum să faci bani la 13 ani (aș spune că trebuie să apreciem dorința de a nu mai depinde de ceilalți în plan financiar).

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.