Digi (RCS & RDS) oferă extraopţiunea Film Now gratuit pentru o perioadă de două luni

Retelistica

Digi (RCS & RDS) continuă campania de promovare a extraopţiunilor sale şi dacă în toamnă am avut două luni gratuite pentru MaxPack şi 4K, anul acesta începe cu acelaşi tip de promoţie pentru extraopţiunea Film Now.

Sub sloganul “Film WOW” campania se va desfăşura în perioada 11 – 24 ianuarie. Cei care îşi vor activa online extraopţiunea Film Now vor beneficia de două luni de gratuitate a acesteia. După această perioadă, costul extraopţiunii va fi de 3 lei / lună. Cum extraopţiunile nu au o perioadă minimă de abonare, dacă după cele două luni de gratuitate nu sunteţi mulţumiţi de serviciul oferit, îl puteţi dezactiva la fel de uşor din contul online de pe digiromania.ro.

Important de menţionat este că această ofertă NU va fi disponibilă în punctele de lucru din ţară sau telefonic, aceasta fiind valabilă exclusiv online.

Pe Film Now puteţi urmări filme interesante, chiar dacă nu dintre cele mai noi. Luna aceasta veţi regăsi printre noutăţi filmele Noah (pe 15 ianuarie de la 21:50), The Wedding Guest (pe 22 ianuarie de la 22:20), Neighbors 2: Sorority Rising (pe 23 ianuarie de la 20:00), Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (pe 30 ianuarie de la 21:50) sau Tower Heist (pe 31 ianuarie de la 20:00).

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.