Încărcător de 65W pe USB type-C de la Samsung, dar pentru ce smartphone-uri?

Au apărut mai multe imagini cu un încărcător Samsung de 65W. Nimic nou până aici, sunt companii concurente ce se laudă cu încărcare la 120W (65W este tehnologia deja prăfuită).

Samsung are în oferta sa și laptopuri, de aici trag concluzia că poate fi un încărcător de notebook. Pe de altă parte, s-ar putea ca în 2021 să vedem smartphone-uri de la gigantul sud-coreean ce trec pe 65W la încărcarea bateriei.

Până în momentul de față la nivel de flagship-uri:

Samsung GALAXY S20 Plus – 25W;

Samsung GALAXY S20 Ultra – 45W;

Samsung GALAXY Note20 Ultra – 25W (era pasul prea mare făcut la S20 Ultra și s-au gândit că nu strică să rămână la valori mai de acum ceva timp).

Despre GALAXY S21 Ultra se spune că rămâne la 25W, pe unele site-uri se discută de 45W precum la S20 Ultra. Să avem parte aici de o așa-zisă surpriză și să facă pasul spre 65W? Nu m-aș mira dacă versiunea S21 FE adoptă 65W (S10 Lite avea 45W, iar S10 Plus nu trecea de 15W).

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.