Panasonic și trupa Cold War Kids aduc experiența electrizantă a unui concert imersiv, la prima ediție virtuală a CES

Panasonic și trupa Cold War Kids aduc experiența electrizantă a unui concert imersiv, la prima ediție virtuală a CES


Panasonic anunță la CES 2021 o experiență exclusivă: un concert imersiv cu formația indie rock Cold War Kids, filmat la complexul AREA 15 din Las Vegas. Experiența vizuală și auditivă multidimensională va implica mai multe tehnologii Panasonic, inclusiv noua camera LUMIX BGH1, căștile True Wireless in ear  (Technics EAH-AZ70W) precum și Panasonic PT-RQ35K, cel mai mic și mai ușor proiector 4K din lume, în clasa 3-Chip DLP™.

Concertul se va transmite în data de 12 ianuarie, la ora 3:30 PM EST (ora locală 22.30) aici: 

https://na.panasonic.com/explore/cold-war-kids

Șase camere de tip box BGH1 vor fi poziționate în jurul locației pentru a capta concertul din mai multe unghiuri, oferind spectatorilor o experiență cât mai detaliată.

Lansată în noiembrie 2020, BGH1 este o cameră mirrorless Micro Four Thirds, proiectată pentru o producție versatilă a filmelor de cinema și a transmisiilor în direct.

Optimizată pentru a capta subiecți în mișcare rapidă, BGH1 se folosește de tehnologii avansate de deep learning pentru a detecta zonele de focalizare. Ideală pentru înregistrarea evenimentelor transmise în direct cum sunt concertele și pentru a filma conținut cinematic, camera urmărește subiectul chiar dacă acesta se deplasează rapid, dacă se întoarce cu spatele la cameră, își înclină capul sau se depărtează de cameră.

Specialiștii Panasonic sunt mândri de tehnologiile realizate la BGH1, cea de-a doua cameră LUMIX și prima cameră mirrorless Micro Four Thirds certificată pentru producțiile Netflix. Certificarea Netflix pentru BGH1 s-a obținut după ce anul trecut, LUMIX S1H a primit aceeași certificare.

Trupa Cold War Kids a început anul acesta un parteneriat cu Technics impresionați fiind de autenticitatea reproducerii sunetului în noile căști in ear Technics True Wireless (EAH-AZ70W).

Reproducerea detaliată, cu înaltă fidelitate a sunetului, pe care Technics o oferă în întreaga gamă de produse, permite trupei Cold War Kids să-și prezinte muzica așa cum a fost gândită inițial.

Căștile in-ear Technics True Wireless, anunțate la CES 2020 și lansate în vară, sunt echipate cu tehnologii inovatoare pentru anularea zgomotului, dețin un corp compact, antenă Bluetooth specială și o baterie care durează foarte mult.

Chiar dacă nu putem fi în Las Vegas în acest an, suntem încântați să vă aducem emoția acestui eveniment prin experiența electrizantă a unui concert imersiv utilizând tehnologii audio video Panasonic”, a declarat Jack Oh, director al  Panasonic Consumer Electronics Company. ”Sperăm că veți fi încântați de imaginile 360o ale prestației dinamice oferite de trupa Cold War Kids precum și de turul virtual din culise, realizat pentru a surprinde întreaga acțiune”.

Din moment ce evoluția implică ascultarea la distanță folosind cele mai bune sisteme audio casnice, sunt încântat că Technics produce aceste căști fără fir, care pun accentul pe o audiție Hi-Fi. Este extraordinar, acesta este progresul! Artiștii ar trebui să-și facă treaba lor și să știe doar că sunetul de înaltă calitate va fi asigurat de tehnologii și de branduri precum Technics, care întotdeauna  urmăresc depășirea limitelor”, a spus Nathan Willet, vocalistul trupei Cold War Kids.

Area 15 este prima locație din SUA care va folosi proiectorul Panasonic PT-RQ35K pentru spațiile rezervate evenimentelor transmise în direct. Proiectorul Panasonic a fost ales datorită luminozității puternice și a calității imbatabile a imaginii și pentru că este cel mai mic și mai ușor proiector din clasa 3-Chip DLP™  care poate fi ușor transportat și instalat de numai două persoane. 

Acesta oferă posibilitatea controlului la distanță prin aplicații compatibile Android și iOS. Această soluție permite reglajul și controlul a până la 64 de proiectoare individual sau simultan de oriunde este accesibilă rețeaua wireless. Odată conectată la proiector, aplicația permite pornirea și oprirea echipamentul, selectare sursei semnalului și ajustarea setărilor din meniul OSD folosind touchscreen-ul telefonului chiar și când proiectorul este în standby. Echipa de instalare poate seta fără întârziere o întreagă flotă de proiectoare chiar și în momentul asamblării infrastructurii evenimentului. 

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 528 de sucursale și 72 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 61,9 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2020. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro