Premieră globală – primul transfer al unui jucător de fotbal făcut cu criptomonede

Diverse

Vă daţi seama că o astfel de ştire nu ar fi ajuns niciodată pe site-ul nostru dacă nu avea legătură cu tehnologia. Ciudat sau nu, în premieră globală, o echipă de fotbal a transferat un jucător plătind cu criptomonede.

Un jucător aflat pe final de carieră, David Barral în vârstă de 37 de ani, a fost transferat de DUX Internacional de Madrid, echipă din liga a treia spaniolă, în schimbul unor criptomonede. Nu ştim exact valoarea acestora, însă ţinând cont că jucătorul era liber de contract, plata a fost probabil una redusă (vorbim de comisioanele agentului şi salariul jucătorului).

Acest transfer poate părea ciudat la prima vedere, însă echipa DUX Internacional de Madrid este sponsorizată de Criptan, companie specializată în cumpărarea şi vânzarea de bitcoin.

Sursa: news.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.