Vodafone închide serviciul Vodafone Wi-Free (fostul UPC Wi-Free), dar oferă abonaţilor o alternativă mult mai interesantă

Retelistica

În anul 2014 UPC România a lansat serviciul UPC Wi-Free. Acesta reprezintă o rețea de hotspot-uri ce se folosește de modem-urile UPC instalate în casele clienților. Prin intermediul acestui serviciu abonaţii la internet fix se pot conecta la gratuit la internet folosindu-se de hotspoturile Wi-Free existente în toată ţara.

Acest serviciu a fost tras pe linie moartă după preluarea UPC de către Vodafone, iar din 26 februarie actualul Vodafone Wi-Free îşi va înceta oficial activitatea. Din fericire pentru cei interesaţi, Vodafone va oferi o alternativă mult mai facilă. Abonaţii de internet fix îşi pot comanda gratuit de pe site-ul vodafone.ro un mini router Wi-Fi mobil.

Acesta va oferi lunar 10 GB internet naţional cu viteze de până la 75 Mbps (download)/37.5 Mbps (upload), internet nelimitat preţ de 48 ore ce poate fi activat din MyVodafone o dată la 30 de zile şi un mic bonus de internet nelimitat în prima lună.

Oferta este valabilă pentru clienții noi care își activează un pachet de servicii cu TV digital și internet 500 Mbps, pe 2 ani cât și pentru clienții existenți Vodafone fix (fost UPC) care au atât servicii fixe (televiziune și internet) cât și un abonament activ de voce mobilă Vodafone.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.