CEO-ul Honor confirmă că viitoarele smartphone-uri ale companiei vor veni cu aplicaţiile Google preinstalate

Telefoane Mobile

Săptămâna trecută aflam că producătorul de smartphone-uri Honor ar putea lansa în curând noi device-uri cu aplicaţiile Google preinstalate.

Compania va folosi din nou tehnologie americană, aceasta semnând deja contracte cu Qualcomm, Intel, Microsoft şi AMD. În ceea ce priveşte parteneriatul cu Google, compania chineză se află deja în discuţii cu gigantul american pentru reluarea colaborării, iar CEO-ul Honor, George Zhao, a declarat într-un interviu că nu există niciun motiv pentru care Honor să nu poată lucra din nou cu Google.

Primul smartphone Honor de după perioada Huawei este Honor V40 5G. Acesta a fost lansat în China săptămâna trecută fără aplicaţiile Google, însă în această ţară oricum serviciile companiei americane nu sunt foarte apreciate. Se pare că varianta globală a acestui device ar putea veni cu serviciile Google preinstalate.

Ce înseamnă Honor în acest moment ?

  • peste 8000 de angajaţi;
  • propriul departament de cercetare-dezvoltare cu 5 centre de lucru principale şi peste 100 de laboratoare globale;
  • peste 3000 de centre de service şi 43 de call centere în peste 82 de ţări.
Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.