Amazon înjumătăţeşte preţul pentru serviciul Prime Video în România dacă plăteşti cu un card în lei

Software

Amazon a dat startul unei campanii promoţionale pentru serviciul Prime Video şi înjumătăţeşte abonamentul plătit lunar dacă faci plata cu un card în lei.

Dacă până în urmă cu câteva zile un abonament lunar Amazon Prime Video în ţara noastră costă 5.99 euro / lună (undeva la 29 lei), cei care de acum înainte vor plăti abonamentul în moneda autohtonă vor scoate din buzunar doar 13.99 lei / lună (preţul este cu peste 50% mai mic).

Aşa cum am menţionat anterior, pentru a beneficia de acest preţ bun trebuie să folosiţi un card emis de o bancă din România. Compania nu specifică nimic legat de celelalte carduri (emise de fintech-uri, bănci din altă ţară), însă este foarte probabil ca în acest caz abonatul să plătească preţul întreg de 5.99 euro / lună.

Librăria de conţinut pe Amazon Prime Video nu este atât de bogată în România, însă puteţi găsi seriale şi filme destul de bune. Dintre acestea eu v-aş recomanda serialul “The Man in The High Castle”, este foarte, foarte interesant (ideea generală din spatele lui este aceea de cum ar fi arătat lumea dacă naziştii şi japonezii ar fi câştigat al doilea război mondial).

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.