Xiaomi Black Shark 4 – câteva detalii hardware pentru un nou smartphone de gaming

Telefoane Mobile

Xiaomi se află într-o fază finală de verificări şi de obţinere aprobări pentru noua generaţie a smartphone-ului său de gaming, modelul Xiaomi Black Shark 4.

În ultimele zile au apărut diverse informaţii pe surse despre telefon, iar mai nou acesta a apărut şi în Google Play Console. Pe baza tuturor acestor detalii, vă putem prezenta câteva dintre posibilele specificaţii hardware ale device-ului:

  • display OLED cu rezoluţie FullHD+ (2400 x 1080 pixeli) şi aspect 20:9;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 888 + Adreno 660 GPU;
  • minim 8 GB RAM;
  • baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 120W (se încărca complet de la 0 la 100% în 15 minute);
  • Android 11.

Chiar dacă nu au apărut încă prin zvonuri, ar trebui să ne aşteptăm la o rată mare de refresh a display-ul (cel mai probabil vom avea 144 Hz), până la 16 GB RAM, până la 512 GB spaţiu de stocare, sistem de răcire pe bază de lichid, difuzoare stereo şi diverse elemente specifice smartphone-urilor de gaming (design, sistem de iluminare pe bază de LED-uri, accesorii compatibile etc.).

În general Xiaomi nu a excelat în această categorie, cea a telefoanelor dedicate jocurilor, însă poate de data aceasta vine cu un pachet complet.

Sursa: pricebaba.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.