vivo a intrat oficial pe piața din România

Putem spune că avem o adevărată ofensivă a grupului BBK (cel din care fac parte OPPO, vivo, Realme și OnePlus).

OnePlus a debutat cu reprezentant oficial din 2019, OPPO din 2020, Realme are PR local din ianuarie 2021, iar în această listă intră și vivo ce la fel și-a acontat o echipă în România. Mai multe detalii urmează a fi furnizate în viitorul apropiat. Presupun că vor aduce smartphone-urile și în oferta operatorilor de telefonie mobilă etc.

Este un semn bun, pentru că avem nevoie de concurență în piața de smartphone-uri. Am impresia că deja s-a instalat un fel de monotonie cu Apple, Samsung și restul. Din păcate, Huawei se află într-o situație ingrată și sunt șanse mici să iasă din această poziție sub administrația Biden. Ați văzut că și Xiaomi a intrat de curând în vizorul administrației americane.

O să primim smartphone-uri vivo la review, iar mai multe detalii legate de planurile și ofertele din țara noastră vom prezenta în articole viitoare.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.