OnePlus 9 Pro 5G – imagini detaliate ce confirmă parteneriatul dintre OnePlus şi producătorul de echipamente foto Hasselblad

Telefoane Mobile

OnePlus 9 Pro 5G va fi lansat în primăvara acestui an, însă chiar dacă mai sunt săptămâni bune până la prezentarea oficială, smartphone-ul are parte constant de scăpări, alături de OnePlus 9 5G fiind tot timpul în atenţia presei de specialitate (aceste aşa zise leak-uri arată o uşoara disperare a companiei, informaţiile provenind cel mai sigur din interior).

Spun asta şi pentru că sursele apar din neant, aşa cum a păţit youtuber-ul Dave2D. Acesta a fost contactat de un tip care i-a transmis că are fotografii detaliate cu un smartphone nelansat încă. S-au întâlnit şi a primit imagini cu OnePlus 9 Pro 5G din toate unghiurile. Ce să zic, zvon de zvon direct de la sursă.

Prin intermediul acestor poze observăm imaginea de ansamblu a device-ului, tot ce înseamnă estetica modelului OnePlus 9 Pro 5G. Telefonul va avea o cameră foto cvadruplă cu laser autofocus şi optică Hasselblad. Ştim deja că pe 2021 OnePlus are focus pe zona foto video, iar acest parteneriat nu face decât să confirme acest aspect (Hasselblad este un producător suedez de echipamente foto, unul orientat mai mult către produse premium).

Cât despre OnePlus 9 Pro 5G, despre acesta mai ştim că va dispune de un ecran curbat AMOLED cu rată de refresh de 120 Hz şi rezoluţie QHD+ (3120 x 1440 pixeli), procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 888, Adreno 660 GPU, 12 GB RAM, 256 / 512 GB spaţiu de stocare şi o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 65W.

Preţul de plecare ar urma să fie de 899 – 949 dolari.

via: gizchina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.