În 2021 vor fi lansate smartphone-uri rugged sub brandul Motorola

Telefoane Mobile

Lenovo pare a avea planuri mari cu brandul Motorola, începutul de an fiind de bun augur pentru companie. În urmă cu doar câteva zile aflam că Motorola şi producătorul de procesoare Unisoc au încheiat un parteneriat strategic, iar acum primim vestea că Motorola va intra pe piaţa telefoanelor rezistente, aşa numitele rugged.

Motorola va lucra în această direcţie cu Bullitt Group, companie cu un istoric bogat în spate, aceasta fiind responsabilă de producţia smartphone-urilor rugged CAT. Se pare că în acest caz vorbim de un contract de licenţiere a brandului, astfel că Bullitt Group va produce şi va comercializa telefoane rezistente sub numele Motorola.

Primele device-uri vor fi lansate în perioada imediat următoare (aproximativ 2-3 luni), însă în acest moment nu avem detalii legate de acestea. Mă aştept să vedem în special modele entry-level, poate chiar şi ceva low mid-range. Nu cred că se vor duce într-o zonă premium deoarece costurile de achiziţie vor fi foarte ridicate, iar nişarea va fi şi mai limitată.

Sursa: androidpolice.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.