Samsung Galaxy S21 FE – primele informaţii

Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat în toamna anului trecut ca fiind o alternativă ceva mai ieftină la seria Galaxy S20. Cu un raport calitatate-preţ excelent (au fost ceva cazuri izolate cu probleme de display), telefonul s-a vândut nesperat de bine, fiind unul dintre cele mai comercializate modele Samsung în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru că a fost un succes, producătorul sud-coreean va duce proiectul mai departe, astfel că au apărut deja primele informaţii despre Samsung Galaxy S21 FE. Acesta s-ar numi intern Samsung SM-G990B şi ar urma să vină în variante cu 128 şi 256 GB spaţiu de stocare, conectivitate 5G şi Android 11 ca sistem de operare.

Acest Samsung SM-G990B va veni în mai multe nuanţe de culoare, gri, roz, mov şi alb, iar lansarea oficială ar urma să aibă loc în a doua jumătate a acestui an. Cel mai probabil se va păstra reţeta de la Samsung Galaxy S20 FE şi va fi prezentat în toamnă.

Sursa: sammobile.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.