Xiaomi Mi 11 Ultra va avea un display secundar pe spate poziţionat lânga camera foto triplă

Telefoane Mobile

Un YouTuber filipinez a încălcat un NDA (acord de nedivulgare) de toată frumuseţea urcând pe contul său un video hands-on cu Xiaomi Mi 11 Ultra (cel puţin aşa pare la prima vedere deoarece acesta a şters clipul după aproximativ o oră de la publicare).

Că va suporta sau nu consecinţele nu este treaba noastră, important este că prin intermediul lui putem vedea cum arată Xiaomi Mi 11 Ultra:

Dacă zona frontală este identică cu cea de pe Xiaomi Mi 11, pe spate avem modificări importante. Ansamblul foto este unul impresionant, toţi cei trei senzor (50 Megapixeli principal + 48 Megapixeli ultra-wide + 48 Megapixeli periscop) având dimensiuni generoase, ieşind destul de mult în relief (în acest caz va fi necesară o husă pentru a reduce riscul de zgârieturi).

Imediat în dreapta camerelor foto avem şi o surpriză plăcută, un ecran secundar de mici dimensiuni ce poate afişa în timp real display-ul principal (acesta poate fi util atunci când vrem să facem fotografii tip selfie cu camerele foto de pe spate).

Alături de estetica device-ului, mai aflăm şi principalele specificaţii hardware:

  • display AMOLED de 6.81 inci cu rezoluţie de 3200 x 1440 pixeli, aspect 20:9, HDR10+, rată de refresh la 120Hz, protecţie cu sticlă Corning Gorilla Glass Victus, ecran secundar;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 888 + Adreno 660 GPU;
  • cameră foto triplă (50 Megapixeli principal + 48 Megapixeli ultra-wide + 48 Megapixeli periscop) cu zoom optic 5X, zoom digital 120x şi filmare 8K la 30 fps;
  • cameră frontală de 20 Megapixeli;
  • certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf;
  • difuzoare duale cu tehnologie Harman Kardon, scanner de amprente integrat în display;
  • conectivitate 5G;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare pe fir la 67W, încărcare wireless la 50W şi încărcare wireless inversă la 10W.

Xiaomi Mi 11 Ultra ar urma să fie lansat oficial în luna martie, însă primele comenzi vor putea fi făcute din aprilie.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.