LG W41 – prima randare de presă pentru un nou smartphone de buget

Telefoane Mobile

LG va lansa în această primăvară seria de smartphone-uri LG W41. Aceasta va fi formată (cel puţin în prima fază) din trei modele: LG W41, LG W41 Pro şi LG W41 Plus.

De curând a apărut şi prima randare de presă clară pentru cel mai ieftin device din listă, LG W41. Acesta va fi produs de către un partener LG, un producător ODM, de aici şi şanse destul de mici să îl vedem pe canal oficial în ţara noastră.

Din imagine observăm un design cumva clasic în acest segment de preţ: un display cu margini generoase şi cameră frontală tip bulină poziţionată lateral stânga, cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 48 Megapixeli organizată în forma literei L şi încadrată de un modul dreptunghiular şi senzor de amprentă pe spate (de aici putem deduce că vom avea un ecran IPS LCD).

Nu avem informaţii legate de specificaţiile hardware ale acestui smartphone, însă cu siguranţă în zilele următoare vom afla mai multe detalii.

Sursa: voice.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.