Samsung retrage update-ul la One UI 3.1 pe Samsung Galaxy S20 FE din cauza unor probleme de funcţionare

Software

În urmă cu doar două zile Samsung a lansat actualizarea către One UI 3.1 bazat pe Android 11 pentru modelul Samsung Galaxy S20 FE. Fiind un telefon nou cu mulţi utilizatori, actualizarea a fost rapid instalată pe foarte multe unităţi şi la fel de rapid au apărut şi plângerile.

Aceştia au menţionat probleme cu notificările SMS, scăderea autonomiei şi o scădere generală în performanţe a device-ului. Punctual au mai apărut şi nemulţumiri legate de lag şi chiar blocări din senin ale aplicaţiilor.

În urma acestor sesizări (cel mai probabil) Samsung a retras pentru moment acest update. Compania sud-coreeană nu a făcut niciun fel de declaraţie în acest sens, însă în prezent nimeni nu mai poate face actualizarea.

Update-ul la One UI 3.1 este unul minor, cu mici îmbunătăţiri pe ici, pe colo, iar la momentul lansării era disponibil şi utilizatorilor din România. Samsung Galaxy S20 FE a primit în urmă cu aproximativ două luni actualizarea majoră la One UI 3.0 bazat pe Android 11.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.