Clienţii eMAG Genius vor putea comanda produse cu transport gratuit şi de la partenerii eMAG Marketplace

Diverse

La începutul acestui an eMAG a anunţat extinderea serviciului eMAG Genius în 7 noi oraşe. În acest moment serviciul acoperă 13 oraşe mari şi zonele limitrofe.

De curând abonaţii eMAG Genius au primit o notificare din partea retailerului prin intermediul căreia erau informaţi că serviciul a fost extins şi la produse vândute de partenerii din eMAG Marketplace:

Ai ales eMAG Genius pentru că, asemenea nouă, îți place să îți depășești limitele.Ți-am promis că te vom surprinde în continuare și ne bucurăm să venim din nou cu vești bune.

Începând de astăzi, vom include noi produse livrate de partenerii eMAG Marketplace în lista celor cu beneficii Genius. Poți să le comanzi oricând la easybox, fără niciun cost suplimentar de livrare sau retur. 

Ca și tine, punem preț pe calitate, așa că toate produsele Genius ale partenerilor noștri din Marketplace au fost selectate cu mare atenție. Te invităm să le descoperi și să profiți de toate beneficiile, vechi și noi. 

Cum afli pentru care din produsele de pe eMAG se aplică beneficiile Genius? 

E foarte simplu! Alege un produs cu eticheta Genius folosind noul mod de filtrare.”

Suplimentar transportului gratuit, clienţii vor putea beneficia şi de retur gratuit în 60 de zile.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.