Oferte bune de la MMORC: Windows 10 de la 37 lei, Office de la 91 lei și antivirus Kaspersky de la 50 lei

Software

MMORC este un magazin online din China ce se ocupă cu comercializarea de cd-key-uri pentru Windows, Office, soluții antivirus, jocuri etc.

Mai sunt doar câteva zile și facem trecerea calendaristică spre primăvara lui 2021. Prețurile sunt cumva cele pe care le cunoașteți. Au scăzut de-a lungul lui 2020 și cumv aș spune că s-au stabilizat la ceea ce descoperiți în rândurile de mai jos.

Cd-key-urile sunt trimise pe mail, plata este recomandat a fi efectuată prin PayPal, iar instalarea soluțiilor software cu introducere de key pornită de la zero, descărcare directă de pe site-ul Microsoft. Suportul oferit de shop-ul chinezesc este 24 / 24 și 7 / 7. Cumva ești asigurat față de achiziția de pe eBay etc.

1. Reducere de 43% prin GAO43:

2. Reducere de 63% prin GAO63:

3. Reducere de 43% prin GAO43 pentru software-ul antivirus:

Feedback-ul adunat de-a lungul timpului este pozitiv pentru MMORC și pentru key-urile vândute prin shop-urile chinezești.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.