Digi (RCS & RDS) oferă gratuit timp de două luni una dintre extraopţiunile TV HBO sau Maxpak

Retelistica

Pentru a încerca să convingă abonaţii că extraopţiunile oferite vin cu conţinut de calitate, Digi (RCS & RDS) propune constant oferte ce permit utilizatorilor să testeze în mod gratuit aceste extraopţiuni. Anul trecut au fost mai multe astfel de campanii, iar acestea s-au bucurat de succes.

Compania revine în luna martie cu o nouă ofertă pentru extraopţiunile TV HBO sau Maxpak. Campania se numeşte “2 LUUUNI” şi oferă abonaţilor posibilitatea de a beneficia de două luni de gratuitate a uneia dintre cele două opţiuni. Promoţia se aplică atât pentru serviciul de televiziune prin cablu, cât şi pentru televiziunea prin satelit (DTH), este valabilă atât pentru abonaţii existenţi, cât şi pentru cei noi şi este disponibilă doar pe site-ul digi.ro.

Cum extraopţiunile nu au o perioadă minimă de abonare, dacă după cele două luni de gratuitate nu sunteţi mulţumiţi de serviciul oferit, îl puteţi dezactiva la fel de uşor din contul online. După perioada de gratuitate veţi plăti 13 lei / lună pentru TV HBO, respectiv 15 lei / lună pentru Maxpak (suplimentar canalelor HBO, acest pachet include şi posturile Cinemax şi Cinemax 2).

Se pare că cei care au deja una dintre cele două extraopţiuni activată o pot dezactiva, iar la reactivarea ulterioară vor beneficia la rândul lor de cele 2 luni de gratuitate (nu putem confirma sigur, însă la campaniile anterioare a funcţionat).

Sursa: media-max.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.