TOP 5: Oferte eMAG din 11.03.21 (cântar Xiaomi, tastatură Razer, laptop gaming Lenovo etc)

Am selectat 5 produse din oferta eMAG ce consider că au un raport preț / specificații / experiență de utilizare bun. Veți găsi un aspirator vertical Dyson, un televizor OLED Panasonic ce este deschizător de gamă, un laptop Lenovo cu preț în jurul a 3000 lei etc.

1. Cântar smart Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 – 79.99 lei;

Folosesc un cântar smart fix precum cel din linkul de mai sus. Îmi amintesc că l-am cumpărat de la Black Tech și am plătit în jur de 150 lei cu transport. Acum îl găsiți la 80 lei, iar modelul entry pe la 50 lei. Îl recomand pe cel mai scump pentru că afișează mai multe informații (greutate corporală, indice de masă corporală, masă metabolică, masa osoasă, masa musculară). Ideea este că un cântar smart în genul Xiaomi Mi Body 2 te motivează suplimentar spre a obține valori mai bune.

Nu trebuie să luați ad litteram ce găsiți pe acolo. Îmi amintes că lui Darius ce are 1.96 metri înălțime îi recomanda greutatea de…, 72 kilograme sau ceva similar.

2. Televizor OLED Panasonic pe diagonala de 139 cm – 4999 lei;

Am testat mai multe OLED-uri Panasonic pe Gadget.ro și impresia formată a fost excelentă vis-a-vis de calitatea panelului (produs de către LG, dar tunat de către Panasonic), interfața nu este chiar ceea ce te aștepți, iar telecomanda pare antică. Îl găsiți la un preț similar prin oferta a mai multe magazine online locale.

Îndeplinești standardele Dolby Vision, HDR10+ și HLG pe partea de imagine, Dolby Atmos în ce privește sunetul. Sistemul audio încorporat de tip 2.0 livrează 30W RMS. Lipsește Wi-Fi ac-ul, dar dispune de RJ-45 pentru conexiune pe fir, 4 x HDMI, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 2 sloturi CI+, intrare S/PDIF, jack de 3.5 mm, bluetooth 5.0. Cântărește 26 kg cu stand și 21 kg fără stand.

3. Tastatură gaming Razer Cynosa Lite – 119.99 lei;

Este o promoție punctuală a Razer și o găsiți pe lângă eMAG și la Flanco etc. Punctele sale PRO sunt date de brand și  faptul că dispune de iluminare RGB. De obicei, perifericele Razer sunt destul de scumpe, dar observ că punctual vin cu promoții interesante pe mouși, tastaturi etc. Apropo, observați steagul 🇺🇸 de pe cutie.

4. Aspirator vertical Dyson V8 Motorhead Origin – 1399 lei;

Folosesc un aspirator vertical, dar de la Xiaomi. Totuși, am curajul să spun că Dyson-urile joacă în altă ligă. Mă uitam la designul său, la suportul de perete ce joacă și rol de încărcare a bateriei etc. Autonomia nu este foarte mare, dar în 30 de minute ar trebui să poți face curățenie într-un apartament de 2 – 3 camere, fără probleme. Filtrul este lavabil.

Dyson V8 este entry-level-ul. Urcă în putere până la 610W, dar și costurile cresc. Îl văd ca o investiție făcută într-un produs cu durată de utilizare mare.

5. Laptop gaming Lenovo cu procesor AMD Ryzen 5 4600H și placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 – 3099 lei;

Da, știu. Încadrarea sa în categoria laptopurilor de gaming este ușor forțată. Încă din denumire ar trebui să fie un semn de întrebare – Lenovo IdeaPad, dar observați că termenul gaming este pus și de către producător la un moment dat. Marele său punct PRO pe lângă preț este dat de placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1650.

Se alătură un procesor AMD Ryen 5 4600H dezvoltat pe 7nm, 8 GB memorie RAM și un maxim de 16 GB pe 2 sloturi la 3200 MHz, SSD de 256 GB pe PCI Express, difuzoare stereo cu Dolby Audio și 3W RMS, Wi-Fi ac, rețea pe fir cu viteze de până la 1000 Mbps, HDMI, 2 x USB 3.2 Type-A și 1 x USB 3.2 Type-C, jack combo de 3.5 mm, bluetooth 5.0.

Pe lângă cei 3099 lei trebui luat în calcul și faptul că va necesita un upgrade la nivel de RAM și stocare. M-am uitat pe un site cu istoric de preț și în urmă cu câteva luni a fost și sub pragul a 3000 lei.

Bonus;

eMAG listează Xiaomi în pachetul promo la precomandă cu Mi 11 + Mi Watch. Găsiți și ceasul Mi Watch în aceeași etapă, la 549.99 lei.

Pentru cei interesați de achiziția de produse originale pe nișa auto, eMAG a introdus o categorie dedicată.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.