TOP 5: Oferte eMAG din 12.03.21 (purificator de aer Samsung, aspirator Xiaomi Mi Mop Pro, stație de încărcare automobile electrice etc)

Am ales 5 produse ce le consider interesante din oferta celui mai mare magazin online local. O să descoperiți un smartphone premium de la Samsung ce începe a coborî de la prețul de lansare inițial, o stație de încărcare de tip wallbox ce este recomandată pentru Dacia Spring & alte automobile electrice, o baterie externă Huawei ce alimentează la 40W etc.

1. Samsung GALAXY S21 Ultra cu 12 GB RAM și 256 GB stocare – 5299 lei;

Impresiile legate de GALAXY S21 Ultra după un hands-on de câteva minute le-am grupat aici. Prețu inițial trecea de pragul a 6000 lei, iar Samsung începe prima actualizare de preț pentru cel mai puternic smartphone din oferta sa actuală.

2. Stație de încărcare Wallbox Pulsar cu alimentare la 7kW – 3234.56 lei;

Peste câteva zile se deschid precomenzile pentru Dacia Spring, iar o stațiile de încărcare de tip wallbox aș face pariu că vor fi la mare căutare din toamnă. Are o tensiune de intrare de 230V, curent maxim 32A, putere maximă de 7 kW, cablu de încărcare Type 2, curent de încărcare configurabil de la 6A la 32A. Au dezvoltat și o aplicaie mobilă denumită myWallBox pentru a ajuta în procesul de configurare. Are certificare IP54 în ce privește rezistența la contactul cu apa.

Nu este vândută de către eMAG, ci de către un partener specializat în astfel de produse din eMAG Marketplace. Bateria de 26.8 kWh de pe Dacia Spring se încarcă în aprox. 5 ore la un wallbox.

3. Robot de aspirare Xiaomi Mi Mop Pro – 1297 lei;

Xiaomi are o cotă importantă din piața roboților de aspirare și asta pentru că sunt aproape imbatabili la raportul preț / specificații / experiență de utilizare. Așa este cazul și cu robotul de aspirare Xiaomi Mi Mop Pro ce aspiră și spală în mod simultan, dospune de funcție Wi-Fi, sistem de navigare laser LDS, 12 seturi de senzori, control prin aplicație de mobil, autonomie de 110 minute etc.

4. Purificator de aer Samsung AX34 – 879 lei, dar cu codul bigelectro se obține o reducere de 10% și coboară la 791 lei;

Samsung este un jucător nou în țara noastră pe piața purificatoarelor de aer. Despre prima linie de produse de acest fel importată local am scris pe aici. AX34 este un model entry-level, acoperă o suprafață de 34 metri pătrați, are senzori pentru praf și gaze, filtru HEPA, indicare a nivelului de poluare în 4 culori.

5. Baterie externă Huawei de 12000 mAh – 159.89 lei;

Marele punct PRO pentru această baterie externă este dată de încărcarea rapidă la 40W. Bineînțeles, se ajustează în funcție de dispozitivul conectat (5V, 9V, 12V, 4.5V, 10V și 2A, 5A și 4A). Poate încărca și un laptop pe USB Type-C.

Bonus;

  • telecomandă pentru smart TV-uri vândută de către un shop din Marketplace, o recomand pentru că atunci când vrei să introduci text pe un televizor devine un adevărat chin;
  • portofel de piele Fossil (dacă cel pe care-l acum nu ar arăta destul de bine, l-aș cumpăra în secunda 2);

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.