TOP 5: Oferte eMAG din 13.03.21 (cea mai bună mașină RC ca raport preț / experiență de utilizare, MacBook Air cu Apple M1, pulsoximetru etc)

Am ales 5 produse din oferta eMAG ce le consider interesante pentru prețul afișat. O să găsiți iPad în varianta de bază, un sistem mesh de la TP-Link, o jucărie RC ce satisface pentru oameni mari și mici.

1. MacBook Air cu Apple M1, 8 GB RAM și 256 GB stocare – 5199 lei;

Au început a fi actualizate prețurile pe la produsele Apple, de la laptopuri în genul MacBook Air și până la iPhone 12 Pro Max. La 5199 lei aș spune că noul MacBook Air ajunge a fi din ce în ce mai interesant. Sunt câteva puncte PRO pentru noua configurație:

  • procesorul Apple M1 dezvoltat pe 5nm de tip 7-core ce ar oferi performanțe bune (CPU – de 3.5X peste generația anterioară, de 5X mai bun la grafică);
  • dimensiuni compacte (1.29 kg și dimensiuni de 30.4 x 21.24 x 0.41 – 1.61 cm);
  • autonomie mare (până la 18 ore conform Apple, cu 6 ore peste generație anterioară);

iPhone 12 Pro Max costă 5899 lei în echiparea cu 128 GB stocare, iar notebook-ul MacBook Air 2020 cu Apple M1 costă cu câteva sute de lei mai puțin.

2. Sistem wi-fi de tip mesh TP-Link Deco M4 (3-pack) – 549.99 lei;

Acoperă până la 370 metri pătrați, permite conectarea a până la 100 dispozitive, iar vitezele urcă până la 1200 Mbps. Mi se pare o soluție excelentă pentru cei ce locuiesc într-un apartament mare sau la casă. Aș nota ca plus și setarea facilă prin aplicația Deco. Nu cred că este cel mai bun preț din istoric, la un moment dat era sub 500 lei, dar la momentul actual nu prea-l găsiți la un cost mai mic.

3. iPad 8 de 10.2 inch cu 32 GB stocare – 1748.99 lei;

Și aici avem o mică actualizare de preț, dar cred că majoritate magazinelor online au parte de o reducere similară. În fine, alta este ideea. iPad 10.2 în generația 2020 este cea mai bună tabletă pe care o poți achiziționa în această sumă. Nu este recomandată pentru cei ce vor să pună multe jocuri, dar pentru browsing, YouTube, jocuri ocazionale, școala online etc aș spune că nu are rival. Nu are cel mai plăcut format, dar plătești pentru sistemul de operare optimizat pe acest format, pentru suportul software etc.

4. Pulsoximetru medical – 64.99 lei;

Mi-am cumpărat unul similar când am făcut covid-19. Îmi amintesc că am plătit în jur de 100 lei. Apropo de covid-19, am avut norocul să fac o formă ușoară, iar saturația nu a coborât sub 97%. Este un instrument util dacă dorești un aparat ceva mai profesional. Sunt și ceasuri ce măsoară SpO2 (ceea ce măsura Huawei-ul Watch GT2 era cumva mai optimist față de pulsoximetru, nu am coborât sub 99%).

5. Mașină cu telecomandă Wltoys ce atinge viteza de…, 70 km/h – 349.99 lei;

Mi-a atras atenția prin viteza pe care o atinge. 70km/h, la o mașinuță RC de 350 lei…

Am căutat mai multe informații și am găsit o sumă de materiale video pe YouTube în care jucăria de mai sus este considerată un best-buy pentru ceea ce oferă. O puteți cumpăra pentru junior, iar de folosit o testați voi mai întâi în sesiuni prelungite (așa mi s-a întâmplat mie cu niște ani în urmă pe un RC mai ieftin, cred că am dat în jur de 100 – 150 lei).

Bonus;

eMAG are o categorie de produse ce mi se pare utilă pentru perioada prin care trecem, al treilea val al pandemiei. Livrarea se face și prin Tazz (în localitățile în care serviciul este disponibil).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.