Samsung GALAXY A52 5G a ajuns la Orange (preț la prelungire de contract și cu plata în rate)

Samsung GALAXY A52 5G a ajuns în oferta celui mai mare operator de telecomunicații din țara noastră.

Samsung GALAXY A52 5G cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 2206.80 lei sau 1963.80 lei cu Smart 15 sau 24 x 81.83 lei cu plata în rate la prelungire contract;

La puncte PRO m-aș referi la display-ul Super AMOLED cu rată de refresh la 120Hz și luminozitate de 800 nits, camera de 64 Megapixeli cu f/1.8 și OIS, certificarea IP67 legată de contactul cu apa și praful, slotul pentru microSD + jack-ul de 3.5 mm, difuzoarele stereo cu Dolby Atmos și experiența software Samsung cu update pe 2 ani la nivel de iterații Android și firmware pe 3 ani de zile (compilare a patch-urilor de securitate). Aș avea curajul să spun că arată destul de bine, chiar dacă are plastic în partea spate. Modulul camerei este protejat bine și îl poți folosi fără husă de protecție.

La puncte CONTRA m-aș legat de chipsetul ce pare cumva modest în această categorie de preț, deși discutăm despre un procesor dezvoltat pe 8nm capabil să ruleze orice aplicație și joc din Play Store în condiții bune, încărcarea la 25W nu mi se pare suficient de rapidă pentru 2021 și dacă îmi amintesc corect în pachet sosește cu un charger de 15W. Mă rog, îi înțeleg că după experiența avută cu Note7 testează exhaustiv o tehnologie legată de încărcarea bateriei până la lansarea comercială.

Mai multe detalii aveți în materialul de tip hands-on.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.