Noua gamă de imprimante multifuncționale color Brother InkBenefit Plus a fost lansată în România

Brother InkBenefit Plus Hardware

Brother România, reprezentanța locală a Brother Industries, unul dintre principalii producători de echipamente și soluții de imprimare laser, termică și inkjet la nivel global, a lansat noua gamă de imprimante multifuncționale color Brother InkBenefit Plus 2021, creată pentru a oferi o imprimare rapidă la costuri reduse utilizatorilor casnici și din birouri mici.

În ultimii ani, ponderea echipamentelor cu rezervor reîncărcabil de cerneală din totalul echipamentelor inkjet s-a dublat la nivel global, iar, la nivel european, creșterea a fost de peste 120%. Pandemia a contribuit și contribuie în continuare la accelerarea acestei tranziții prin definirea nevoilor prioritare ale utilizatorilor casnici sau din birouri cu un număr mic de utilizatori: viteza de imprimare, reîncărcare economică și simplitatea uitlizării.

Pentru acești utilizatori, Brother introduce seria InkBenefit Plus 2021, cu viteze de imprimare obținute prin îmbunătățiri tehnologice precum eficientizarea utilizării picăturii de cerneală și o optimizarea a traseului hârtiei în echipament.

Imprimantele multifuncționale Brother InkBenefit Plus 2021 au flacoane de cerneală incluse direct în cutia de retail, sunt ușor de reîncărcat și au configurații tehnice care acoperă cerințe atât simple, cât și complexe.

Seria de echipamente A4 Brother InkBenefit Plus 2021 cuprinde cinci modele. Patru dintre ele sunt multifuncționale 3-în-1 care permit imprimare, copiere și scanare, în timp ce modelul de vârf are și funcția de fax.

Echipamentele de bază, Brother DCP-T420W și DCP-T220, aduc în cutia echipamentului un set complet de flacoane de cerneală cyan, magenta, galben și negru, care permit imprimarea a 5.000 de pagini color și 7.500 de pagini alb-negru.

Trei dintre modele, Brother MFC-T920DW, DCP-T720DW și DCP-T520W, au, suplimentar, încă un flacon de cerneală neagră, oferind utilizatorului posibilitatea de a imprima până la 15.000 de pagini alb-negru, doar cu consumabilele incluse în cutia echipamentelor.

Modelele vârf de gamă, MFC-T920DW și DCP-T720DW, au o viteză de imprimare alb-negru de 17 imagini pe minut și o viteză de imprimare color de 16.5 imagini pe minut. Pentru echipamentele din categoria lor, viteza de imprimare inkjet color A4 este cea mai mare din piață în acest moment.

Cu excepția modelului de bază, întreaga serie Brother InkBenefit Plus 2021 se conectează atât prin cablu, cât și wi-fi, putând fi integrate într-o rețea cu mai mulți utilizatori. Modelele DCPT520W, DCP-T720DW și MFC-T920DW sunt AirPrint ready, iar utilizatorii Android au la dispoziție aplicațiile Brother iPrint&Scan, Brother Print Service Plugin și Mopria, pentru a imprima de pe telefonul mobil.

Noua serie Brother InkBenefit Plus 2021 va fi disponibilă în perioada următoare în magazinele specializate, la parteneri precum eMAG.ro, PCGarage.ro, evoMAG.ro și Altex.ro, printre alții.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.