Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe


Kingston Digital Europe Co LLP, producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, a anunțat astăzi SSD-ul NV1, un model NVMe PCIe ce oferă viteze mari și capacități de stocare generoase. Noul model este ideal pentru utilizatorii de laptop-uri şi calculatoare de mici dimensiuni, ce sunt la primul SSD NVMe. 

NVI1 este o soluție de stocare cu capacități de până la 2TB, oferind utilizatorilor spațiul necesar pentru o muncă fără restricții. Cu viteze de citire/scriere de până la 2100/1700MB/s1, acesta este de trei ori mai performant decât un SSD cu interfață SATA. NV1 este mult mai eficient din punct de vedere energetic, emite mai puțină căldură și are un timp de încărcare mai rapid, ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii care apreciază timpii de reacție foarte buni și accesul rapid la date. Totodată, NV1 este disponibil în capacități2 de 500GB, 1TB și 2TB, iar garanția oferită este de 3 ani4

“Kingston are plăcerea de a anunța noua generație de modele entry-level din familia sa de produse SSD PCIe NVMe, concepute pentru a satisface toate nevoile utilizatorilor noi și existenți” a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager Kingston EMEA“Fie că utilizatorii aleg să facă upgrade la un sistem sau pur şi simplu doresc să construiască un calculator nou, NV1 este conceput să ofere viteză și fiabilitate la un preț accesibil.”

În 2020, potrivit firmei de analiză Forward Insights, Kingston a livrat la nivel global peste 20 de milioane de SSD-uri. Prin lansarea de astăzi, Kingston vine în ajutorul utilizatorilor de laptop-uri vechi, oferind o versiune mSATA a modelului KC600. Lansările recente arată în continuare angajamentul Kingston de a crea cea mai completă gamă de SSD-uri din industrie, atât pentru clienții noi cât și pentru clienții deja existenți, centre de date sau profesioniști.

Specificații SSD NV1:

  • Viteza de citire/scriere: 2100/1700MB/s1
  • Stocare: 500GB, 1TB, 2TB2
  • Formă: M.2 2280
  • Interfață: NVMe PCIe Gen 3.0 x4
  • Durată de viață3:            
    • 500GB – 120TBW
    • 1000GB – 240TBW
    • 2000GB – 480TBW    
  • Consum de energie:   
    • 500GB: 5mW Idle / 205mW Avg / 1.1W (MAX) citire / 3.3W (MAX) scriere
    • 1000GB: 5mW Idle / 220mW Avg / 1.1W (MAX) citire / 3.3W (MAX) scriere
    • 2000GB:  5mW Idle / 340mW Avg / 1.1W (MAX) citire/ 3.3W (MAX) scriere     
  • Temperatura de stocare: -40°C~85°C
  • Temperatura de funcționare: 0°C~70°C
  • Dimensiune: 22mm x 80mm x 2.1mm
  • Greutate: 7g (toate capacitățile)                                                    
  • Rezistență la vibrații: 2.17G (7-800Hz)
  • Vibration Non-operating: 20G (20-1000Hz)  
  • Garanție: 3 ani
NV1 Part Numbers
Part Number Capacity
SNVS/500G 500GB
SNVS/1000G 1TB
SNVS/2000G 2TB

SSD-ul este conceput pentru laptop-uri si desktop-uri și nu este destinat pentru utilizarea în sisteme de tip Server.

1 Vitezele au fost obținute folosind o placă de bază cu slot PCIe 3.0. Viteza poate varia în funcție de hardware-ul și software-ul utilizat de client. 

2 O parte din capacitatea listată este utilizată pentru formatare și alte funcții. Prin urmare, nu este disponibilă toată capacitatea menționată pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea listată.

TBW (Total Bytes Written) este derivat din JEDEC Client Workload (JESD219A)

4 Garanție limitată de 3 ani sau pe baza unui procent de utilizare care poate fi găsit folosind Kingston SSD Manager (Kingston.com/SSDManger). În cazul unui SSD nou de tip NVMe, procentul de utilizare va fi 0, în timp ce un produs care atinge limita de garanție va afișa o valoare mai mare sau egală cu 100. Vizitați site-ul kingston.com/wa pentru mai multe detalii. 

Vizitați Kingston si pe

YouTube          Instagram

Facebook         LinkedIn

Twitter            Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP  

Kingston Digital Europe Co LLP şi Kingston Technology Company, Inc., fac parte din acelaşi grup (Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de memorii din lume. De la centre de date la laptop-uri şi PC-uri sau dispozitive IoT, Kingston oferă soluţii folosite pentru stilul de viaţă, lucru şi joacă. Cei mai mari producători de computere din lume și companiile de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de fabricație, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia utilizată de lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre să vedem imaginea de ansamblu, să satisfacem nevoile clienților noștri și să oferim soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre filozofia noastră Kingston Is With You, vizitați www.kingston.com