Gadget.ro îţi schimbă telefonul cu un flagship de la Xiaomi

Xiaomi este unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri la nivel global, iar evoluţia acestui brand nu poate fi decât pozitivă în perioada următoare.

Pentru că am primit prea multe sponsorizări, cu unele nici nu ştim ce să facem, am decis să ajutăm câţiva dintre cei mai fideli cititori cu un troc. Ei ne dau smartphone-ul pe care îl deţin în acest moment, iar noi îi dăm la schimb un flagship Xiaomi (sunt mai multe modele, fiecare este liber să îşi aleagă ce doreşte).

Bugetul este nelimitat până în limita a 15.000 yuan, însă cei interesaţi trebuie să îndeplinească două condiţii de eligibilitate:

  • să aibă la activ minim 5 comentarii fără logică / sens la adresa Xiaomi pe site-ul nostru;
  • să ne trimită pe adresa de mail [email protected] o poezie despre Xiaomi şi un elogiu despre MIUI.

Chiar dacă nu este un criteriu eliminatoriu, vor avea un avantaj suplimentar cei cu nume de fructe (aceştia vor primi un Xiaomi cu MIUI chinezesc – să fie de la mama lui).

Vă aşteptăm să vă înscrieţi!!!

#1aprilie

PS: Acesta este un pamflet ce are legătură cu anumite situaţii mai mult sau mai puţin ilare apărute în comentariile din articolele legate de Xiaomi.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.