TOP 5: Oferte eMAG din 3.04.21 (încărcător auto de 40W, dronă DJI Mini 2 Fly, cameră DVR spate de la Xiaomi etc)

Lista de astăzi este formată dintr-o bicicletă de fitness, o cameră DVR 70mai, un mouse din segmentul premium etc.

1. Dronă DJI Mini 2 Fly More Combo – 2899 lei;

Dacă ești un entuziast aflat la început de drum în privința utilizării unei drone, DJI Mini 2 este alegerea perfectă. Nu există o alternativă mai bună în acest buget. La puncte PRO aș aminti de capacitatea de a înregistra 4K, autonomia de până la 31 minute, faptul că poate urca până la 4000 metri, rază maximă de semnal de până la 10 km, utilizare relativ facilă printr-un smartphone cu iOS sau Android.

Legat de preț, este cel pe care-l găsiți în majoritatea magazinelor online autohtone.

2. Apple Magic Mouse 2 – 357.99 lei;

Arată într-un mare fel, se conectează prin bluetooth și funcționează și pe Windows, dar ajunge a fi pus cu adevărat în valoare de către un dispozitiv cu MacOS. Nu este un mouse de gaming, îl văd recomandat pentru cei ce fac browsing în regim susținut, cei ce caută un mouse cu design elegant etc.

3. Încărcător auto de 40W de la Huawei – 129.99 lei;

Cred că a sosit momentul să fac upgrade la încărcătorul auto din mașină. Huawei are un produs de 130 lei ce încarcă cu maxim 40W (10W și 4A), al doilea port USB alimentează la 5V / 2A. Îl văd recomandat pentru smartphone-urile cu încărcare rapidă, de la Huawei și nu numai.

Ca idee, alimentează la 5V / 4A = 20W, 9V / 2A = 18W, 5V / 2A – 10W și 10V / 4A = 40W.

4. Bicicletă fitness Zipro One S – 649.99 lei;

Sălile de fitness au fost închise, iar dacă spațiul de acasă permite prin câteva instrumente poți avea propria sală. Unul dintre aceste echipamente poate fi bicicleta Zipro One S. Ocupă un spațiu restrâns, are un computer integrat, suport pentru smartphone și promite a funcționa silențios.

5. Cameră spate Xiaomi 70mai – 109.99 lei;

Este o adevărată junglă când te aventurezi cu automobilul pe străzile patriei și de multe ori aș spune că uitam faptul că evenimente nefaste se pot înregistra și în spatele automobilului, nu doar în partea sa frontală.

70mai de la Xiaomi te ajută să ai o dovadă. Filmează la un unghi de 130 grade, în format 1080p. Cablul are o lungime de 5.5 metri.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.