Samsung GALAXY A32 5G în oferta Best Deal a Orange

Telefoane Mobile

GALAXY A32 este cel mai ieftin smartphone 5G din oferta curentă a Samsung. Unul dintre punctele PRO ale companiei sud-coreene în ce privește comercializarea de smartphone-uri în țara noastră este dat de abilitatea în a-și promova produsele prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă.

GALAXY A32 5G este inclus în oferta Best Deal a Orange. Pe acolo se află și OPPO A54 5G, dar la OPPO-ul apare a nu fi în stoc, nu sunt detalii legate de preț cu abonament sau la liber etc.

Samsung GALAXY A32 5G cu 4 GB RAM și 64 GB stocare – 1371.21 lei fără abonament sau 777.85 lei cu Smart 15 sau 24 x 32.41 lei cu prelungire abonament.

La puncte PRO aș nota procesorul MediaTek Dimensity 720 5G dezvoltat pe 7nm, 5G, bateria de 5000 mAh, camera principală cu wide de 48 Megapixeli, ultrawide de 8 Megapixeli, macro de 5 Megapixeli și 2 Megapixeli pentru adâncimea de câmp, suportul software.

La puncte CONTRA m-aș referi la display-ul TFT cu rezoluție HD+, preț și încărcarea lentă a bateriei.

Cred că sunt oferte și mai bune la fidelizare / prelungire  contract, dar și la portarea din altă rețea. Totuși, sper să fie primul și ultimul smartphone Samsung cu 5G și panou TFT cu rezoluție HD+. Dacă trecem pe 5G, măcar ecranul să fie bun și cu rezoluție minim FHD+.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.