TOP 5: Oferte eMAG din 6.04.21 (Samsung GALAXY A52, tastatură mecanică compactă de la HyperX, soundbar LG etc)

Am ales 5 produse interesante din oferta curentă a celui mai mare magazin online autohton. O să găsiți un aparat de ras ce poartă și brandul Xiaomi, un NAS QNAP pentru momentul în care Google Foto nu mai oferă stocare nelimitată, un soundbard LG de 300W etc.

1. Samsung GALAXY A52 – 1619 lei;

Este cunoscută politica Samsung în a veni cu un preț de debut și reduceri din ce în ce mai agresive și doar la câteva săptămâni distanță. Îl găsiți pe GALAXY A52 cu 6 GB RAM și 128 GB stocare la 1619 lei. Este un mid-range decent de la cel mai mare producător de smartphone-uri Android.

La puncte PRO aș nota display-ul Super AMOLED cu rată de refresh la 90Hz și luminozitate de 800 nits, certificarea IP67 legată de contactul cu apa și praful, difuzoarele stereo cu Dolby Atmos, jack de 3.5 mm + slot pentru cardurile microSD, cameră de 64 Megapixeli cu OIS.

2. NAS QNAP de tip 4-Bay – 1999.99 lei;

QNAP este un nume important pe piața dispozitivelor de tip NAS – Network Attached Storage. Are 4 compartimente în care poate fi andocat un HDD, acceptă până la 8 GB memorie RAM de tip DDR4, criptare Intel AES-NI, conectivitate asigurată de 4 porturi USB 3.2 Gen.1, 2 porturi gigabit ethernet, 1 x HDMI, 4 GB memorie internă.

Ideea este că dacă scriu toate tehnologiile pe care QNAP le-a adus o să fac un articol de-a dreptul kilometric. Plătești mai mult, dar trebuie văzut drept o investiție în viitor (mai ales că momentul în care Google va scoate stocarea nelimitată se apropie).

3. Aparat de ras Xiaomi Mi Enchen – 79 lei;

Nu este vândut de către eMAG, doar livrat de către ei. Oferta aparține unui seller din Marketplace, dar aș spune că merită riscul pentru că nu avem un dispozitiv cu un preț ridicat. Cred că o să cumpăr unul și revin cu câteva impresii.

4. Tastatură mecanică HyperX Alloy FPS PRO – 319.99 lei;

Nu-mi plac tastaturile mecanice pentru că de obicei ocupă mult spațiu și sunt zgomotoase. HyperX a rezolvat o problemă cu Alloy FPS PRO are dimensiuni compacte. Folosește switch-uri Cherry MX Red, este iluminată și se conectează la un PC pe fir.

5. Soundbard LG SJ3 de tip 2.1 și 300W – 699 lei;

Dacă îți dorești o experiență audio cât mai bună nu ai cum să te mulțumești cu ceea ce oferă un televizor prin difuzoarele integrate. Soundbar-ul în sine are o putere de 100W, iar subwoofer-ul de 200W. Are certificare Dolby Digital DTS și dispune de bluetooth, USB, 1 x Optical și 1 x Audio in.

Bonus;

Anul trecut am testat mai multe produse MA-FRA pe partea de cosmetice auto și fiecare în parte mi-a lăsat o impresie excelentă. De aceea mi-am și făcut un stoc serios. Acum le găsiți la eMAG cu o reducere suplimentară prin codul MaFra. Întreaga ofertă o găsiți aici.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.