Prima companie de închirieri auto ce a primit livrări de Dacia Spring închiriază maşina cu 5 euro / zi

gAuto

Nu, nu este în România dacă la asta vă gândeaţi, din păcate în ţara noastră până în prezent Dacia nu a semnat niciun contract la acest nivel (chiar dacă sunt discuţii, momentan Dacia Spring prezintă mult interes doar în rândul persoanelor fizice).

Referitor la informaţia din titlu, reţeaua franceză de magazine Leclerc are în majoritatea locaţiilor fizice birouri de închirieri auto. Leclerc este prima companie din Franţa care a încheiat un contract cu Dacia (grupul Renault) pentru furnizarea de Dacia Spring, un total de 3000 de maşini.

Dacia a livrat deja primele unităţi din această comandă şi astfel Leclerc pune la dispoziţie francezilor Dacia Spring la un cost de închiriere de 5 euro / zi. În această sumă este inclusă întreţinerea maşinii şi nu există o perioadă minimă de închiriere (se poate lua şi pentru câteva ore). Spre comparaţie, Renault Zoe poate fi închiriat pentru 6 euro / zi.

Compania Leclerc dispune în Franţa de o reţea activă de aproximativ 1000 de staţii de încărcare, urmând ca până în 2025 aceasta să ajungă la peste 10000 de puncte de încărcare a maşinilor electrice.

Sper ca în curând să apară şi la noi o astfel de iniţiativă, personal aş închiria Dacia Spring la un cost de 20 – 30 lei /zi.

Sursa: profit.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.