Nubia Red Magic 6 şi Red Magic 6 Pro – smartphone-uri de gaming disponibile la comandă în Europa de la 599 euro

Telefoane Mobile

Aşa cum Nubia a anunţat la mijlocul lunii trecute, smartphone-urile de gaming Nubia Red Magic 6 şi Red Magic 6 Pro pot fi achiziţionate şi în Europa la preţuri destul de bune:

Transportul este gratuit pe site-ul propriu redmagic.gg, iar alături de cele două smartphone-uri veţi putea achiziţiona şi numeroase accesorii pentru jocuri, huse sau folii de protecţie.

Dacă până pe 14 aprilie te hotărăşti să comanzi unul dintre cele două smartphone-uri, aplică codul “RM6Promo” şi primeşti gratuit o pereche de căşti RedMagic Cyberpods (în limita stocului de 800 de unităţi).

Pentru cei care nu ştiu, Nubia Red Magic 6 şi Red Magic 6 Pro sunt primele telefoane din lume cu display cu rată de refresh de 165Hz şi până la 18 GB memorie RAM.

Ambele telefoane vin cu ecran AMOLED cu rată de refresh de 165Hz  (se atinge doar în anumite jocuri), accelerare tactilă la 360Hz pentru mai multe degete şi 500Hz pentru un singur deget. Rata de refresh este una adaptivă, poate trece automat în funcţie de nevoi la 60, 90, 120 sau 165Hz. Avem şi un timp de răspuns de sub 8 ms, iar display-ul vine cu suport pentru culori 10 bit.

În această categorie a gamingului nu putea lipsi tehnologia de răcire. În cazul celor două smartphone-uri Nubia vorbim de ICE 6.0 Cooling System, o răcire pe bază de radiatoare din cupru şi ventilatoare ce pot ajunge până la un maxim de 20.000 rpm. Noul sistem creşte coeficientul de circulaţie al aerului cu până la 500% vs generaţia anterioară. Nubia promite că cele două modele Nubia Red Magic 6 nu ar trebui să se încălzească deloc în niciun joc.

Specificaţiile hardware complete le puteţi găsi în acest articol.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.