Revine HTC ? Compania taiwaneză are planuri de relansare a brandului în Europa şi Orientul Mijlociu

Telefoane Mobile

Într-o lună în care am aflat de dispariţia LG din lumea producătorilor de telefoane inteligente, surse din Asia ne oferă speranţe că un nume trecut cumva pe linie moartă ar putea reveni – HTC.

Se pare că producătorul taiwanez nu vrea să renunţe precum a făcut-o LG şi îşi doreşte o relansare a brandului. HTC vinde încă foarte bine în Taiwan, însă îşi doreşte o revenire în Europa şi Orientul Mijlociu, iar pentru acest lucru are deja un plan bine stabilit.

HTC vrea să lanseze mai multe smartphone-uri 5G în acest trimestru, urmând ca acestea să fie poziţionate bine ca preţ şi aduse în ofertele operatorilor telecom din cele două zone strategice.

Alături de telefoane inteligente, HTC vrea să aducă şi produse noi din segmentul AR / VR, unele (sper eu) cu raport calitate-preţ îmbunătăţit.

Sunt foarte curios să văd ce şi-au propus cei de la HTC şi ce strategie vor avea pentru Europa. Cu siguranţă nu vor fi capabili să aducă preţuri în genul celor practicate de Realme sau Xiaomi, însă cu telefoane solide, software curat şi un cost cât de cât decent ar putea realiza o surpriză.

Sursa: digitimes.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.