TOP 5: Oferte eMAG din 12.04.21 (MacBook Air 13 cu Apple M1, cel mai ieftin router cu Wi-Fi 6, bec smart TP-Link etc)

Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG. Prin listă veți găsi un bec smart de la TP-Link ce este ușor de configurar, unul dintre cele mai ieftine routere cu Wi-Fi 6 din oferta eMAG, un smartphone entry-level de la Samsung etc.

1. MacBook Air 13 cu Apple M1 – 4999 lei;

Dacă aș fi în căutarea unui notebook cu autonomie mare și dimensiuni compacte, MacBook Air 13 ar fi pus în fruntea listei. Oferta cu 4999 lei este regăsită la mai toate magazinele online, probabil este o recomandare de la distribuitor, Apple etc.

Îl găsiți în configurația cu 8 GB RAM și 256 GB stocare, GPU-ul cu 7 nuclee, varianta Space Gray etc. Cântărește 1.29 kg, are grosimea între 0.41 – 16.1 mm și autonomia atinge până la 18 ore în opinia producătorului.

Apple M1 este un chipset dezvoltat pe 5nm, cu eficiență energetică crescută. MacBook Air 13 folosește o arhitectură de memorie unificată (procesor, accelerator grafic și celelalte componente au acces la memorie fără a trece prin PCIe).

2. Samsung GALAXY A02s – 549 lei;

Da. Știu. O altă ofertă ce o găsești în majoritate magazinelor online etc. Plus că s-ar putea să fie comentarii care să afirme că în aceeași sumă poți achiziționa un Xiaomi sau alt dispozitiv concurent.

Totuși, sunt destule persoane ce preferă Samsung, vor să meargă cumva la siguranță etc și până la urmă GALAXY A02s nu-i chiar așa rău. Încorporează procesorul Qualcomm Snapdragon 450 de tip octa-core, 3 GB RAM și 32 GB stocare Android 10 cu One UI 2.5, cameră principală cu trei senzori (wide de 13 Megapixeli, macro de 2 Megapixeli și alți 2 Megapixeli pentru adâncimea de câmp), baterie de 5000 mAh cu încărcare la 15W, jack de 3.5 mm, slot dedicat pentru cardurile microSD, NFC. Lipsește cititorul de amprentă.

3. Router Huawei cu Wi-Fi 6 – 259 lei;

Este un router Xiaomi cu Wi-Fi 6 și mai ieftin – 219 lei, dar cu mențiunea Stoc epuizat. Huawei AX3 costă cu 40 lei mai mult, dispune de un procesor dual-core, Wi-Fi 6, 3 x LAN și 1 x WAN pe gigabit, viteze de până la 2976 Mbps în modul wireless, tehnologie MU-MIMO, OFDMA etc.

4. Bec inteligent Tapo de la TP-Link – 54.33 lei;

Nu știu cum se face, dar și Altex îl afișează la 54.33 lei. Am cumpărat de curând o priză smart Tapo și procesul de setare & modul în care funcționează = impecabil. Recomand produsele smart de la TP-Link, liderul pieței de rețelistică din țara noastră.

5. Motocoasă Steinhaus – 469.99 lei;

A venit primăvară și am văzut că iarba din curte deja a crescut serios și trebuie ajustată. Am o curte de peste 700 mp și nu am nivelat încă terenul, nu pot folosi o mașină de tuns iarba. Așa că mă bazez pe motocoasa Steinhaus achiziționată în 2018. Sincer, când am luat-o am zis că dacă o pot folosi 1 – 2 ani = excelent, mai ales că de la primul contact mi-am dat seama că sunt ceva diferențe față de Husqvarna de la fratele meu (Steinhaus este mai grea, sistem de prindere mai complicat, dar și preț de 3 ori mai mic).

Ideea este că funcționează bine și în 2021. Plus că eu am modelul mai slab – Steinhaus PRO-BC43, 42.7 cc, 1.7 CP vs Steinhaus-ul din linkul de mai sus cu motor de 62cc și 3CP. Prețul a fost cumva în aceeași zonă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.