Un iPhone 11 Pro cu un defect de producţie (mărul de pe spate este strâmb) a fost vândut cu 2700 dolari

Telefoane Mobile

Apple este cunoscută drept compania cu cele mai stricte verificări pe liniile de producţie, foarte mulţi posibili furnizori fiind refuzaţi deoarece nu îndeplinesc cerinţele exigente ale companiei americane.

Foarte rar ajung în piaţa produse Apple cu defecte (de orice fel), iar atunci când o fac acestea pot ajunge obiecte de colecţie. De curând un iPhone 11 Pro cu un defect de producţie (mărul de pe spate este foarte puţin strâmb) a fost vândut pentru suma de 2700 de dolari.

La prima vedere suma nu este nici mică, nici mare, însă cu siguranţă în câţiva ani acest exemplar se va vinde cu bani grei. De ce  ? Se pare că şansa ca un iPhone cu acest defect să ajungă la vânzare este de 1 la 100 de milioane, adică undeva la 2 unităţi / an.

Oamenii colecţionează tot felul de lucruri, iar un astfel de smartphone cu siguranţă va atrage privirile în viitor. Cel care a reuşit să îl cumpere are acum în posesie o viitoare mină de aur.

Via: phonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.