TikTok confirmă la nivel oficial că a depăşit pragul de 700 milioane utilizatori activi la nivel global

Software

TikTok este platforma socială cu cea mai rapidă ascensiune din ultimii ani, aceasta ajungând una dintre reţelele de socializare favorite ale tinerilor. Conform reprezentanţilor TikTok, 59% dintre utilizatorii globali ai platformei având sub 24 de ani.

Se pare totuşi că TikTok are nevoie de venituri mai mari sau îşi doreşte să treacă de etapa “reţea funny şi fără prea multe reclame”, iar în acest context pregăteşte noi formate de reclame, unele mai bine targetate. Noua strategie a fost prezentantă în cadrul unui eveniment de advertising organizat în Statele Unite ale Americii, iar pentru a convinge posibilii parteneri că merită să investească în platformă, oficialii TikTok au confirmat şi care este numărul de utilizatori globali – peste 732 milioane de utilizatori care deschid aplicaţia cel puţin o dată pe lună.

Cifra este impresionantă ţinând cont că vorbim de o reţea de socializare foarte tânără, una ce a fost lansată la nivel global undeva în vara lui 2018.

Pentru cei care nu ştiu, TikTok este o aplicaţie ce permite utilizatorului să facă filmuleţe scurte de maxim 60 de secunde în care creativitatea nu are limite. Există o grămadă de instrumente ajutătoare puse la dispoziţie direct în platformă, iar uşurinţa în folosire a contat enorm în dezvoltarea sa ulterioară.

Sursa: musicbusinessworldwide.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.