Samsung Galaxy Tab S7 Lite – prima imagine clară şi câteva posibile specificaţii hardware

Tablete

Chiar dacă cererea de tablete a fost în creştere anul trecut, producătorii importanţi nu au lansat nimic în 2021 pe această nişă, deşi zvonuri şi informaţii pe surse au existat. Personal cred că această inactivitate pe piaţa de tablete are legătură şi cu criza globală de chip-uri, producătorii preferând să investească stocurile în smartphone-uri, device-uri ce se vând mai repede şi mai bine.

În articolul de faţă vom vorbi despre o tabletă mid-range de la Samsung ce ar urma să fie lansată undeva în luna iunie a acestui an – Samsung Galaxy Tab S7 Lite. Prin intermediul celor de la voice.com avem posibilitatea să vedem o primă randare clară a acestei tablete:

Din această imagine putem observa o tabletă cu margini destul de reduse, cameră foto duală şi suport pentru stylus. Construcţia pare a fi tip unibody din aluminiu, iar estetica în sine destul de clasică.

Ce se vehiculează la nivel hardware despre Samsung Galaxy Tab S7 Lite ?

  • ecran IPS LCD de 12.4 inci cu rezoluţie FullHD+;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 750G + Adreno 619 GPU;
  • modem Snapdragon X52 pentru conectivitate 5G;
  • cel puţin 4 GB RAM + 64 / 128 GB spaţiu de stocare;
  • difuzoare stereo;
  • cameră foto duală;
  • baterie de 7000 mAh cu încărcare rapidă la 15W.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite va veni cu One UI 3.1 bazat pe Android 11 şi va fi disponibil în patru variante de culoare: argintiu, verde, negru şi roz.

Nu avem informaţii legate de preţ, însă ştim că tabletele sunt destul de scumpe, astfel că nu mă aştept la un preţ de plecare mai mic de 350 – 400 euro în Europa.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.