Samsung opreşte actualizările pentru seria de smartphone-uri Galaxy S8

Software

Samsung a anunţat la începutul acestui an că aproape toate smartphone-urile şi tabletele lansate din 2019 până în prezent (peste 130 de modele) vor primi garantat update de securitate pentru o perioadă de 4 ani.

Decizia producătorului sud-coreean a fost foarte bine primită de utilizatori, chiar dacă şi în trecut gama de smartphone-uri premium primeau 4 ani de actualizări de securitate.

Samsung a anunţat de curând că update-ul de securitate la aprilie 2021 va fi ultimul pentru seria de smartphone-uri Samsung Galaxy S8. Device-urile din această serie au fost lansate în 2017 şi au primit două actualizări de software majore: Android 8.0 Oreo şi Android 9 Pie.

Există totuşi şi două excepţii: Samsung Galaxy S8 Active va mai primi o perioadă update-uri de securitate trimestriale, iar Samsung Galaxy S8 Lite update-uri de securitate semestriale.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *