Albumul „România Sălbatică” sau cum să afli mai multe informații despre natura și viața sălbatică din țara noastră

Foto si Video

Proiectul România Sălbatică reprezintă munca de 10 ani desfășurată de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache. În 250 de instantanee au surprins ariile naturale protejate din țara noastră.

Au extras câteva date din comunicat:

  • 90 de deplasări și peste 450 de zile petrecute în teren;
  • peste 45.000 de kilometri parcurși cu mașina și sute de kilometri parcurși la pas;
  • sute de ore alocate pentru fotografii și filmări în 28 de arii naturale protejate;
  • au beneficiat de sprijinul WWF (Word Wide Fund for Nature), de implicarea RNP Romsilva și Administrațiile Parcurilor Naturale și Naționale din România.

Alături de cele 250 de pagini cu fotografii se află informații interesante din parcurile naturale ale României. Sunt prinse majoritatea speciilor simbolice din țara noastră.

Evenimentul de lansare a fost realizat fără public, printr-o transmisie live din studioul Photosetup.

Tot aici găsiți și albumul România Sălbatică.

Update: Da, știu. Este o știre ce de ieri a cuprins întreg online-ul și sunt reacții peste reacții. Uite că tocmai de aceea trebuie să aducem parcurile naturale și ariile protejate în atenția publicului,  să găsim soluții spre a le proteja, iar inițiative precum cele de mai sus trebuie apreciate. Este multă muncă și pasiune la mijloc.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.