Cea mai bună ofertă pentru abonamentul Genius sau cum să-l încerci în mod gratuit pentru trei luni + cele 7 beneficii incluse (transport gratuit, retur magic, inclusiv la partenerii din marketplace, vouchere pentru fashion, casă și necesare de zi cu zi etc)*

Am scris despre eMAG Genius pe aici și am explicat de ce consider că suma investită în abonament a meritat din plin. eMAG a mărit perioada de test de la 1 lună la trei luni, dar este o mențiune de făcut și anume că apare o limită de până la 7 comenzi. 

Poți să începi perioada de test de acum și prinzi cu siguranță și Black Friday în ediția 2021. După perioada de test se face debitarea cu 99 lei pentru cardul înrolat, asta dacă consideri că este o investiție bună. 

Ce beneficii primești în perioada de test de până la 3 luni?

  1. transport gratuit la easybox pentru milioane de produse, oriunde în țară;
  2. transport gratuit prin curier pentru comenzile minime de 100 de le livrate de eMAG;
  3. livrare super rapidă (în aceeași zi pentru București pentru comenzile puse până la 12.30) și a doua zi pentru restul orașelor incluse în programul Genius;
  4. retur magic la easybox (banii înapoi instant la comenzile achitate cu un card salvat în contul de client). Am testat până acum pe 2 comenzi din zona de fashion (încălțăminte) și funcționează perfect;
  5. voucher pentru fashion (îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii). De curând am comandat câteva produse de fashion de la eMAG, iar reducerea oferită a fost de 10% din valoarea comenzii;
  6. voucher pentru necesare de zi cu zi (băuturi, cosmetice, produse de îngrijire personală, curățenie, pampers etc);
  7. voucher petru casă și grădină (grădină, auto, cărți, jucării etc). 

Poți începe perioada de trial prin activarea eMAG Genius de aici

eMAG Genius este disponibil în București, Buzău, Brașov, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Timișoara, Pitești, Ploiești, Sibiu și judetul Ilfov. Recent s-a extins în 30 de reședințe de județ și peste 300 de alte localități. 

De fapt, cele 7 comenzi incluse în cele 3 luni dacă le-ai plăti ar fi aproximativ valoarea abonamentului Genius pe întreg anul. 7 x 15 lei = 105 lei, iar eMAG Genius costă 99 lei. 

Cred că merită să încercați eMAG Genius, mai ales că se apropie și perioada cu Black Friday, sărbătorile de iarnă și cadourile aferente etc, iar faptul că ai transport gratuit la easybox sau prin curier ajută în a reduce costurile. 

În contul meu eMAG mi se spune că prin intermediul eMAG Genius am economisit 267.65 lei. La voi cum este?

Acest articol este susținut de către eMAG. Opiniile exprimate aparțin autorului, iar articolul a fost verificat pentru veridicitatea informațiilor transmise. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.