Mașinile Dacia vor trece pe noua imagine de brand din prima parte a lui 2022

gAuto

În vara acestui an Dacia anunţa lansarea procesului de schimbare a identităţii de brand. Atunci aflam că prima maşină livrată cu noul nume şi noul logo va fi Dacia Jogger, dar între timp lucrurile s-au mai schimbat.

Se pare că oficialii Renault au decis ca din prima parte a anului viitor (probabil din luna martie) toate maşinile să fie livrate cu noua imagine de brand, nu doar Dacia Jogger. Astfel, Duster, Jogger, Sandero și Logan vor beneficia de o nouă grilă, pe care se va regăsi logo-ul cu cele două litere, D și C stilizate, așezate simetric. Numele modelelor vor fi scrise și ele cu noul font pe caroserie. De asemenea, logo-ul va fi aplicat pe volan, pe jante, pe afișajul ecranului multimedia și pe alte componente. Pe spatele mașinii nu va fi aplicat logo-ul, ci numele complet al mașinii.

Iată cum vor arăta modelele Dacia cu noua indentitate de brand (fără Logan):

Dacia Jogger;

Dacia Duster;

Dacia Sandero;

Sursa: largus.fr

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.