Samsung Galaxy A33 5G ar urma să aibă certificare IP67

Telefoane Mobile

Samsung şi-a propus ca în 2022 să lanseze mai multe smartphone-uri din seria Galaxy A cu protecţie la apă şi praf, astfel că Samsung Galaxy A33 5G nu putea lipsi din peisaj.

Se pare că acest device va beneficia de certificare IP67, adică telefonul va avea protecţie completă împotrivă prafului şi va rezista sub apă la adâncimi de până la 1 metru pentru o perioadă de maxim 30 de minute. Această certificare este aproape cea mai bună a standardului IP, peste mai există doar IP68 ce atestă protecţia completă împotriva prafului şi rezistenţa permanentă la adâncimi de până la 4 metri (de obicei această certificare o găsim pe modelele de top).

Despre hardware-ul prezent pe Samsung Galaxy A33 5G nu ştim încă foarte multe, se pare că terminalul va beneficia de un ecran Super AMOLED de 6.4 inci cu rezoluţie FullHD+ şi foarte probabil rată de refresh de 90Hz, conectivitate 5G (fiind un smartphone ieftin mă gândesc că va veni cu un procesor 5G de buget de la MediaTek), cameră foto cvadruplă şi o baterie de 5000 mAh. Telefonul nu va dispune de jack audio de 3.5 mm.

Samsung Galaxy A33 5G va fi lansat în primele săptămâni din 2022, însă până atunci vom mai afla diverse informaţii despre el.

Sursa: sammobile.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.