TOP 5: Televizoare cu preț de sub 1000 lei ce pot fi cumpărate cu voucher din Rabla pentru Electrocasnice

Rabla pentru Electrocasnice a intrat în sesiunea dedicată televizoarelor, laptopurilor și tabletelor.

Au fost generate:

➡️ 19.183 vouchere pentru televizoare;

➡️ 9.592 vouchere pentru laptopuri;

➡️ 5.102 vouchere pentru tablete;

Poți folosi un voucher de 400 lei pentru a cumpăra un televizor nou. Pentru decembrie 2021 au renunțat la limitarea dată de categoria de eficiență energetică E și pot fi alese televizoare din categoriile de eficiență energetică F și G (practic, orice TV lansat pe anul în curs).

Trebuie să țineți cont că la o comandă online trebuie să predați curierului un televizor vechi (indiferent că este LED sau cu tub, funcțional sau nefuncțional etc).

Prețul unui televizor spre a folosi voucher-ul la valoarea maximă este de minim 800 lei (cu voucher-ul din Rabla se ajunge la 400 lei, iar beneficiul suplimentar este reprezentat de bonusul de 100 lei oferit de către shop).

În listă veți găsi televizoare cu ecran Full HD, 4 / 5 sunt smart TV-uri și le-am verificat și pe un site cu istoric al prețurilor, iar informații cheie sunt la fiecare televizor în parte.

1. Smart TV  JVC 32VAF3000 cu rezoluție Full HD, Clasa F;

A fost fabricat de către Vestel, face parte din generația 2020.

Încorporează un procesor quad-core, rulează Android și are o putere de 12W RMS din două difuzoare, 3 x HDMI, Wi-Fi + bluetooth, slot CI+, 2 x USB etc. Mi se pare a fi cel mai bine pus la punct din lista de 5 modele cu preț de sub 1000 lei.

2. Smart TV Horizon 32HL6330F de 80 cm cu rezoluție Full HD, Clasa F;

Horizon este un brand al NOD – cel mai mare distribuitor de electronice din țara noastră. Am testat un model cu diagonala de 126 cm, iar recenzia completă o găsiți aici. Este important de reținut că acest smart TV este oferit cu o garanție de 5 ani.

Are putere de 6W RMS pe partea de sunet cu DTS HD, DTS Tru Surround și Dolby Audio Processing. Conectivitatea este asigurată de 1 x USB, jack de 3.5 mm, 2 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ-45, slot CI+, generație 2020.

3. Televizor Star-Light de 100 cm cu rezoluție Full HD, Clasa F;

Cei interesați de diagonală cât mai mare se pot orienta spre Starlight. Nu este smart TV, doar un simplu TV ce are nevoie de un Chromecast spre a fi pus în valoare. Pe de altă parte, nu trebuie ascuns că prețul său a crescut spectaculos de când cu Rabla pentru Electrocasnice, în mod normal costa în jur de 670 – 700 lei.

Nu l-aș recomanda fără Rabla pentru Electrocasnice + voucher-ul cadou de 100 lei de la magazinul ce-l comercializează.

4. Smart TV Finlux 32FHD5000 de 80 cm cu rezoluție Full HD, Clasa F;

Finlux face parte din brandurile de TV aflate în portofoliul turcilor de la Vestel (cel mai mare producător de TV-uri din Europa, produc sub brandurile proprii precum Finlux sau Wellington, dar și sub alte branduri cum ar fi Toshiba, JVC, Panasonic, Hitachi etc).

Ecranul LED de 80 cm are rezoluție de 1920×1080 pixeli, certificare HDR10, Dolby Digital Plus + NICAM Stereo și putere de 6W RMS, conectivitate asigurată de HDMI, VGA, slot CI+, Clasa F de eficiență energetică.

5. Smart TV Wellington WL32FHD289SW cu rezoluți Full HD, Clasa F;

Este fabricat de către Vestel, precum și smart TV-ul Finlux cu care am început lista. Mare parte din specificații sunt identice (80 cm, Full HD, certificare HDR10 și HDR10+, 6W RMS, Clasa F). Trebuie ținut cont și de faptul că a fost lansat în…, 2017.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.