Baby Shark, un cântec dedicat copiilor, a devenit primul clip de pe YouTube ce depăşeşte 10 miliarde de vizualizări

Software

Primul video ce a depăşit bariera a 1 miliard de vizualizări pe YouTube a fost videoclipul piesei Gangnam Style a cântăreţului sud-coreean Psy. Acest clip a fost cel mai vizionat video pe YouTube pentru aproximativ 4 ani.

În urmă cu doar câteva ore a fost depăşită o nouă barieră pe YouTube. Cântecul Baby Shark, unul dedicat copiilor, este primul din lume ce depăşeşte 10 miliarde de vizualizări. Această piesă a fost compusă de cântăreaţa Hope Segoine şi a fost lansată pe YouTube în data de 17 iunie 2016 de către compania sud-coreeană Pinkfong.

Pe locul doi, la mare distanţă de Baby Shark, se află videoclipul piesei Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yanke, acesta având în prezent 7.7 miliarde de vizualizări, iar locul trei este ocupat de vdeoclipul piesei Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth cu 5.3 miliarde de vizualizări.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.