Flip.ro primește finanțare de 6.5 milioane euro prin eMAG Ventures pentru extinderea internațională

Flip.ro este un magazin online ce comercializează telefoane recondiționate și vizează poziția de lider pe această piață în Europa Centrală și de Est.

De fapt, ce face Flip.ro?

Este un shop online unde poți cumpăra telefoane mobile recondiționate sau poți vinde vechiul smartphone. Oferă garanție pentru 1 an de zile și drept de retur pentru 30 zile.

Cele 6.5 milioane euro se adaugă la 1.5 milioane euro alocate de către eMAG Ventures în octombrie 2021, investiție ce a permis extinderea pe piața din Bulgaria.

Declarații oficiale:

Viziunea noastră este sa le oferim clienților aceeași experiență ca atunci când au cumpărat un produs nou: primești un smartphone care arată și funcționează ca unul nou, livrat rapid și cu același nivel de customer care, însă la o diferență de preț semnificativă. Cu ajutorul know-how-ului tehnologic și operațional al eMAG, am reușit să facem primul pas spre internaționalizare mai devreme decât ne propusesem și să scalăm rapid business-ul. Tot în acest timp, am reușit să ne dublăm echipa și să aducem alături de Flip oameni extraordinari care fac posibilă această poveste de succes. Noua investiție creează premisele unei dezvoltări accelerate,” au declarat fondatorii George Moroianu, Alin Luca și Alex Burghelia.

 „Flip se află într-o poziție foarte bună pe piață, pentru că au dezvoltat un produs și servicii care răspund unor nevoi actuale ale clienților de oriunde. În contextul economic volatil actual, oamenii vor recunoaște tot mai mult avantajele economiei circulare atât din poziția de vânzător al unui produs, cât și din cea de client care face o economie de bani. Echipa Flip a demonstrat, într-un timp scurt, viteză de creștere, capacitate de scalare și mult entuziasm. Avem încredere că prin noua investiție și suportul eMAG vor ajunge rapid la clienții din toată regiunea,” a declarat Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.