Serviciul de ride sharing FREE NOW părăseşte România

gAuto

În toamna anului 2019 serviciul de ride sharing FREE NOW se lansa oficial şi în România cu o campanie promoţională interesantă: 100.000 de curse gratuite în limita a 20 lei pentru prima cursă.

După doar doi ani şi jumătate FREE NOW a anunţat că începând cu 30 iunie părăseşte piaţa din România. Reprezentanţii companiei Clever Tech SRL au declarat că: „Ne pare rău să vă anunțăm că, începând cu sfârșitul zilei de 30 iunie 2022, compania CLEVER Tech SRL va înceta activitatea sa în România. Aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri. Încetarea operațiunilor pe această piață a fost o decizie luată cu foarte mare greutate, care va permite companiei să se concentreze pe investiții ulterioare pe piețele cheie din Europa, în care obiectivul de a construi o platformă completă de servicii de multimobilitate se poate realiza. FREE NOW va continua să opereze în condiții normale până la data menționată mai sus. Plățile către parteneri nu vor fi afectate, incluzând plățile din prima săptămână a lunii iulie 2022.”

În România rămân astfel două mari servicii de ride sharing: Bolt şi Uber. Acestea îşi împart o piaţă în creştere, una cu destul de mult potenţial.

Via: 0-100.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.