Nothing phone (1) este prezentat detaliat într-un scurt video hands-on

Smartphone

Chiar dacă strategia Nothing pare puţin diferită de cea cu care OnePlus pleca la drum în 2014, există un element comun pentru ambele companii: ieşirea din tiparul obişnuitului şi orientarea către entuziaşti.

Aşa cum OnePlus One a atras pasionaţii prin preţ, software şi prin sistemul de invitaţii ce făceau device-ul greu de obţinut, aşa se doreşte ca şi Nothing phone (1) să trezească interesul prin interfaţa nonconformistă, estetica diferită şi numeroasele funcţii mai mult sau mai puţin utile.

Nothing phone (1) va fi lansat oficial pe 12 iulie, însă până atunci acesta a ajuns pe masa de teste a cunoscutul vlogger MKBHD. Acesta a realizat deja un scurt video hands-on, unul pe care îl găsiţi mai jos:

Prin intermediul acestei prezentări observăm o zonă frontală cu margini generoase, însă acele margini sunt uniforme pe toata suprafaţa ecranului. Noutăţile importante apar pe spate, acolo unde avem un sistem format din 900 de LED-uri albe cu diverse funcţii:

  • se pot aprinde la apeluri şi se pot customiza astfel încât să recunoaşteţi apelantul după jocul de lumini;
  • se pot sincroniza cu ringtone-urile;
  • în timp ce smartphone-ul se află la încărcat pe fir, bara verticală LED de la bază îţi arată cât de mult a fost încărcat acumulatorul;
  • toate cele 900 de LED-uri se pot aprinde simultan spre a fi folosite drept bliţ pentru camera foto (există chiar şi un mic LED roşu care se aprinde atunci când device-ul filmează).

Pentru moment doar aceste funcţii ne-au fost prezentate, însă MKBHD susţine că mai sunt şi altele, unele pe care le vom descoperi după lansarea oficială.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.