Mâine, 24 iunie, începând cu ora 10:00, puteţi aplica pentru primele vouchere în programul Rabla pentru electrocasnice ediţia 2022

Hardware

Dacă încă nu v-aţi făcut cont pe electrocasnice.afm.ro trebuie să vă grăbiţi, astăzi este ultima zi în care mai puteţi face asta.

De mâine, 24 iunie, începe efectiv lupta pentru vouchere. Bugetul primei etape de 25 milioane lei va fi pus la bătaie începând cu ora 10:00 tot pe electrocasnice.afm.ro, iar din experienţele anterioare vă putem spune că se epuizează destul de repede (de obicei în câteva minute, poate zeci de minute).

În această etapă puteţi solicita vouchere pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere / congelatoare.

Valoarea propusă a voucherelor pentru aceste echipamente este:

  • 400 de lei pentru mașinile de spălat rufe (cel puțin clasa energetică C);
  • 400 de lei pentru mașinile de spălat vase (cel puțin clasa energetică D);
  • 400 de lei pentru combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare (cel puţin clasa energetică E).

Nu uitaţi că pentru maşinile de spălat rufe şi frigidere / congelatoare trebuie să daţi la schimb acelaşi tip de echipament, în timp ce pentru maşinile de spălat vase puteţi da la schimb orice alt electrocasnic prins în program.

Valabilitatea voucherelor este de doar 7 zile după activare, aşa că nu aşteptaţi prea mult. Dacă voucherul nu este utilizat în această perioadă, nu veţi mai putea aplica în sesiunea următoare pentru acelaşi tip de echipament.

Mai multe detalii despre programul Rabla pentru electrocasnice puteţi găsi aici şi aici.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.