Orange lansează campania de vară “Distracţia vine cu mine oriunde” pentru cartelele PrePay

Retelistica

Orange a lansat o nouă campanie promoţională de vară, una valabilă în perioada 30 iunie – 14 septembrie 2022. Aceasta se numeşte “Distracţia vine cu mine oriunde” şi este valabilă doar pentru cartelele PrePay.

Campania are două mari mecanisme:

  • internet bonus la fiecare 1 euro credit reîncărcat (1 euro = bonus 10 GB standard şi 20 GB dacă reîncărcarea se face din aplicaţia My Orange). Bonusurile se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naționale. Acestea sunt valabile 60 de zile și se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate. Bonusurile pot fi folosite cu opțiune națională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit;

  • bonusuri săptămânale în aplicaţia My Orange (bonusurile săptămânale au valabilitate 7 zile şi pot fi activate din My Orange dacă pe numărul PrePay nu este deja activ acelaşi tip de bonus. Un client PrePay își poate activa toate bonusurile oferite în campanie, în limita a maximum un bonus pe săptămână. Bonusurile se consumă înaintea altor bonusuri sau a beneficiilor incluse în opțiunile activate, pot fi folosite național, cu o opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming, cu o opțiune de minimum 12 € credit).

Mai multe detalii despre campanie puteţi găsi pe orange.ro/prepay.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.