5 gadgets cu preț de până în 50 lei. Ep. 23

Am compilat o listă variată de produse cu preț de până în 50 lei, iar în rândurile următoare veți descoperi un adaptor Samsung de la USB Type-C la jack de 3.5mm, o lampă de veghe cu proiector rotativ, suport pentru smartphone cu recunoaștere facială etc.

1. Portofel de tip pop-up din aluminiu; 👈🖱️

Primește până la 6 carduri, are corp din aluminiu + mecanism de tip pop-up și protecție RFID. Am văzut câteva portofele pe acest format de-a lungul timpului. Folosesc unul clasic pentru că am nevoie să am cartea de identitate și carnetul de conducere la îndemână. Apropo, parcă se vorbea la un moment dat că vom avea cărți de identitate ceva mai compacte.

2. Lampă de veghe cu proiector rotativ; 👈🖱️

Are o notă destul de bună pentru un produs atât de ieftin – 4.57 din 30 evaluări. Mi se pare a fi o adiție inspirată în camera copilului. Nu consumă multă energie electrică, iar dacă juniorul se teme de întuneric când rămâne singur în cameră tocmai ce ai găsit o soluție ingenioasă care să-l liniștească și să-i aducă vise cât mai plăcute.

3. Set 2 bucăți deschizător în formă de pistol; 👈🖱️

Partea smart de la acest deschizător de dopuri mi se pare a fi faptul că dopul nu scapă pe jos și îl poți trimite sub formă de proiectil ad-hoc către coșul de gunoi.

4. Adaptor Samsung de la USB Type-C la jack de 3.5 mm; 👈🖱️

Smartphone-urile Samsung recunosc doar adaptorul original de la USB Type-C la jack de 3.5 mm. Dacă aveți căști de bună calitate pe jack de 3.5mm, neapărat să aveți și un adaptor de genul spre a le folosi în continuare. Este destul de solid și aici mă refer la cablu ce mi s-a părut că ar trece proba de utilizare îndelungată fără nicio problemă.

5. Suport smartphone cu detectare facială; 👈🖱️

Este multă tehnologie pe aici, dar funcționarea sa nu este tocmai la îndemână. Pe de altă parte, prețul său este de domeniul chilipir. Din păcate nu am descoperit cine știe ce feedback pe seama sa, deși produsul în sine mi se pare interesant. Spre exemplu, în apelurile video când te miști prin camera și conversezi cu cineva pe perioade lungi de timp.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.